Blog: 5 groepslessen voor een full body workout

Zoals je misschien wel weet, bieden wij bij Sport & Gezondheid De Plataan meer dan 80 groepslessen per week aan. Dankzij deze enorme keuze is er altijd wel een groepsles die je leuk vindt en waarmee je ook nog eens je doel(en) kunt bereiken. Echter kunnen we ons ook voorstellen dat je niet zo goed weet wat bij je past. Daarom hebben we de 5 meest populaire (full body) groepslessen voor je op een rij gezet. Met deze lessen train je je hele lichaam, werk je aan je conditie en zul je je snel fit voelen!

Bootcamp

Vooral in de zomermaanden is het heerlijk om lekker buiten te kunnen sporten, maar ook in het najaar en winter is het lekker om buiten bezig te zijn. Met onze Bootcamp lessen bieden wij je deze mogelijkheid. Sporten in de natuur is niet alleen heerlijk, maar het is ook nog eens enorm gezellig én motiverend om te sporten in een groep. Bootcamp is daarnaast altijd afwisselend, iedere les is weer anders! Zo komt intervaltraining aan bod, maar ook krachttraining, spelvormen en behendigheid zijn een belangrijk onderdeel.

Xcore

Xcore is een gevarieerde training, gericht op het versterken van je rug-, buik- en schouderspieren. Er worden buizen gebruikt die zijn gevuld met grit. Door middel van verschillende bewegingen moet je je best doen om het grit heen en weer te bewegen. Dit is goed voor je spieropbouw, maar ook je conditie verbetert enorm.

KickFit

Kickboksen is de laatste jaren enorm populair geworden in veel sportscholen. De Plataan haakt daar graag op in door een leuke workout voor zowel jong als oud: KickFit. In de les maken we gebruik van staande bokszakken, bokshandschoenen en handpads. Uiteraard is de les geschikt voor jong en oud!

Zumba BBB

Zumba is nog steeds erg populair. Dat is niet zo vreemd, want Zumba is een feestje! Naast Zumba waarbij er alleen gedanst wordt, bieden we ook Zumba BBB aan: al dansend je conditie verbeteren en daarna aan de slag om je buik, – bil- en beenspieren te versterken.

CLUBJOY POWER

Wil je een les waarbij je alle spieren in je lichaam sterker en strakker maakt? Dan is POWER jouw les! Je maakt gebruik van een stang met gewichten en losse schijven en op muziek train je elk nummer een andere spiergroep.

Lijkt één van bovenstaande groepslessen jou wel wat? Probeer het dan gerust eens uit! Ben je nog geen lid? Schrijf je dan in voor de gratis proefweek!

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Plataan weer geopend!

Beste sporter,   Wat fijn dat je weer kunt komen sporten! En heel hartelijk bedankt voor je geduld en loyaliteit…

Sport met ons mee op YouTube!

Ondanks het inmiddels weer toegestaan is om naar het sportcentrum te komen, hebben wij onze online lessen voor jullie toegankelijk gelaten, zodat je alsnog thuis aan de slag kunt als je dit wilt.

Blog: eiwitshakes

Menig fanatiek sporter is er vast wel eens mee in aanraking gekomen of heeft erover gehoord: eiwitshakes. Maar wat zijn eiwitshakes precies en heb jij ze nodig? We leggen het in deze blog aan je uit.

Blog: 5 groepslessen voor een full body workout

Bij Sport & Gezondheid De Plataan bieden we meer dan 80 groepslessen per week aan. Dankzij deze enorme keuze is er altijd wel een groepsles die je leuk vindt en waarmee je ook nog eens je doel(en) kunt bereiken. In deze blog de 5 populairste full body groepslessen.

Bekijk alle nieuwsberichten