BTW verhoging

De overheid heeft besloten met ingang van 1 januari 2019 het btw-tarief voor sporten te verhogen van 6% naar 9%. Deze maatregel betekent dat sporten per 1 januari a.s. duurder gaat worden. Wij vinden het erg jammer dat de overheid blijkbaar niet inziet dat sporten en bewegen het belangrijkste medicijn is voor onze gezondheid.

Daarom willen we jou nu een voorstel doen om in 2019 goedkoper te kunnen sporten. Dit is mogelijk als je in 2018 je contributie voor 2019 vooruit betaalt. Dit heeft nog meer voordelen: je loopt onze jaarlijkse tariefsverhoging mis en je betaalt in plaats van 12 maanden maar 11 maanden. Dus je betaalt voor 2019 het oude tarief van 2018 en krijgt daarnaast 1 maand sporten van ons cadeau!

Wil jij van bovenstaande mogelijkheid gebruik maken? Vul dan vóór 22 november a.s. bij de receptie de machtiging in zodat de jaarbetaling  rond 15 december 2018 kan worden afgeschreven. Na jaarbetaling is het niet mogelijk bij opzegging geld terug te vorderen. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met Fieke Eimers van onze ledenadministratie: administratie@sportengezondheiddeplataan.nl .

 

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Herfstdip? Start dan met ons Herfstfit Arrangement!

De herfst is voor veel mensen niet het meest favoriete seizoen. De dagen worden korter, het wordt kouder en virussen liggen op de loer. Om je daartegen te wapenen hebben wij het Herfstfit Arrangement ontwikkeld: een programma waarbij je meer energie krijgt, je weerstand verhoogt en fit de herfst doorkomt.

BTW verhoging

De overheid heeft besloten met ingang van 1 januari 2019 het btw-tarief voor sporten te verhogen van 6% naar 9%. Deze maatregel betekent dat sporten per 1 januari a.s. voor jou duurder gaat worden. Wij vinden het erg jammer dat de overheid blijkbaar niet inziet dat sporten en bewegen het belangrijkste medicijn is voor onze gezondheid.

Nieuwe cursus Teenage KickFit start 3 december

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je sterker en fitter worden? Dan is de 10-weekse cursus Teenage KickFit die op maandag 10 september start iets voor jou!

NIEUW: cursus Tai Chi

Tai Chi kent diverse stromingen. In de nieuwe 10-weekse cursus laat Jolanda Hofman je kennis maken met deze verschillende stijlen, waarbij je op elk moment in de cursus kunt instromen. De cursus start maandag 5 november.

Bekijk alle nieuwsberichten