Cursus Vinyasa Yoga Flow

Maandag 2 maart  start de 7-weekse cursus Vinyasa Yoga Flow onder leiding van Maartje van Lieshout. Vinyasa Yoga Flow is een dynamische, actieve vorm van yoga waarbij ademhaling en beweging synchroniseren.

Wat kun je verwachten?

Vinyasa yoga wordt ook wel ‘Flow yoga’ of ‘Power yoga’ genoemd. Het woord ‘vinyasa’ betekent o.a. het verbinden van lichaamsbeweging met ademhaling. Een Vinyasa is een terugkerende houding tussen een reeks houdingen, om op adem te komen en kracht op te doen. In deze cursus leer je de basis houdingen van deze stijl, die samenkomen in de laatste les.

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen die wil beginnen met yoga en van een meer dynamische manier van bewegen houdt. Ook meer gevorderde yogi’s zullen voldoende uitdaging vinden. Heb je lichamelijke klachten, dan adviseren we je om vooraf met de instructeur te overleggen.

Waarom Vinyasa Yoga Flow

Vinyasa yoga bevordert de circulatie in het lichaam, heft energieblokkades op en versterkt en versoepelt de spieren. Het lichaam wordt soepel en sterk en de geest komt tot rust. Na de les voel je je energiek en kalm.

Wanneer is Vinyasa Yoga Flow

De cursus Vinyasa Yoga Flow is op maandag 2, 23, 30 maart, 6, 20 april, 11 en 18 mei 2020 van 18.30-19.30 uur in zaal 1.

Meedoen?

Vul het formulier hieronder in en klik op verzenden.

• Leden met een onbeperkt lidmaatschap mogen gratis deelnemen. Overige lidmaatschappen betalen € 21,- voor deelname aan de cursus.
• Niet-leden die mee willen doen betalen € 91,- voor de cursus.

Formulier Vinyasa Yoga Flow

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Sport met ons mee op YouTube!

Nu het fysiek niet mogelijk is om naar de sportschool te komen, zijn we druk bezig met het online zetten van diverse groepslessen en trainingen.

Sportschool in Wageningen

Fit-o-theek: fitnessmaterialen uitleen

Naast online trainingen via ons YouTube Kanaal en Fitsnack.TV bieden wij onze leden nu de mogelijkheid om een selectie van onze fitnessmaterialen te lenen, de Fit-o-theek!

GESLOTEN T/M 28 APRIL I.V.M. MAATREGELEN CORONA

GESLOTEN T/M 28 APRIL I.V.M. CORONA VIRUS.

NIEUW: cursus Wheel Yoga

Binnenkort kun je met de nieuwe Yogatrend meedoen: Wheel Yoga.

Bekijk alle nieuwsberichten