Cursus Vinyasa Yoga Flow

Maandag 6 mei start de 10-weekse cursus Vinyasa Yoga Flow! Vinyasa Yoga Flow is een dynamische, actieve vorm van yoga waarbij ademhaling en beweging synchroniseren.

Wat kun je verwachten?

Vinyasa yoga wordt ook wel ‘Flow yoga’ of ‘Power yoga’ genoemd. Het woord ‘vinyasa’ betekent o.a. het verbinden van lichaamsbeweging met ademhaling. Een Vinyasa is een terugkerende houding tussen een reeks houdingen, om op adem te komen en kracht op te doen. In deze cursus leer je de basis houdingen van deze stijl, die samenkomen in de laatste les.

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen die wil beginnen met yoga en van een meer dynamische manier van bewegen houdt. Ook meer gevorderde yogi’s zullen voldoende uitdaging vinden. Heb je lichamelijke klachten, dan adviseren we je om vooraf met de instructeur te overleggen.

Waarom Vinyasa Yoga Flow

Vinyasa yoga bevordert de circulatie in het lichaam, heft energieblokkades op en versterkt en versoepelt de spieren. Het lichaam wordt soepel en sterk en de geest komt tot rust. Na de les voel je je energiek en kalm.

Wanneer is Vinyasa Yoga Flow

De cursus Vinyasa Yoga Flow is van maandag 6 mei t/m maandag 15 juli van 18.30-19.30 uur in zaal 1. Op maandag 10 juni (Pinksteren) is er geen les. Bij voldoende belangstelling gaat de les na de zomervakantie door als reguliere les.

Meedoen?

Vul het formulier hieronder in en klik op verzenden.

• Leden mogen gratis deelnemen.
• Niet-leden die mee willen doen betalen € 125,- voor de cursus van 10 lessen.

Formulier Vinyasa Yoga Flow

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

GEZOND & SLANK 4 WEKEN SPOEDCURSUS

Speciaal voor onze leden organiseren we in mei een 4-weekse spoedcursus Gezond & Slank om voor de zomervakantie nog een paar kilo kwijt te raken.

Slank voor de zomer

Wil je voor deze zomervakantie nog een paar kilootjes afvallen? En wil je ook wat fitter worden? Meld je dan voor 24 april a.s. voor “SLANK VOOR DE ZOMER”.

Nieuwe cursus Teenage KickFit start 11 maart

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je sterker en fitter worden? Dan is de 10-weekse cursus Teenage KickFit die op maandag 11 maart start iets voor jou!

Wielrentraining

Sportcoaching Wageningen organiseert dit voorjaar weer een reeks wielrentrainingen! Sporters van De Plataan kunnen hier met korting aan deelnemen.

Bekijk alle nieuwsberichten