10-weekse cursus ‘Zet je brein in beweging’

Maandag 4 maart start de 10-weekse cursus ‘Zet je brein in beweging’, volgens de Ronnie Gardiner Methode (RGM). De lezing wordt gegeven door Martin Kruizinga, RGM practitioner.

RGM maakt op een speelse manier gebruik van ritme, muziek, beweging, spraak, gehoor, zicht en gevoel. Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden (o.a. zien, horen, motoriek, spraak, geheugen) is het een enorm sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren.

RGM zorgt ervoor dat je hersenen geactiveerd worden, hierdoor verbetert je geheugen, concentratievermogen, oriëntatie, balans en je wordt er vrolijk van!

Voor wie?

De cursus ‘Zet je brein in beweging’ is bedoeld voor alle senioren die zowel fysiek als mentaal vitaal willen blijven.

Wanneer?

De cursus van 10 weken start op maandag 4 maart van 9.30-10.30 uur. Op maandag 22 april is geen cursus.

Meedoen?

De 10-weekse cursus kost € 25,-, er is plek voor 10 deelnemers. Schrijf je bij onze receptie in of vul onderstaand formulier in.

Formulier Zet je brein in beweging

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Start to be FIT!

Werk in 5 weken aan een gezondere en fittere versie van jezelf voor slechts € 55,-!

Instructiecursus Nordic Walking

Op vrijdag 4 mei start er weer een instructiecursus nordic walking voor iedereen die op een dynamische manier wil leren nordic walken.

Blog: Tips voor een warming-up in de sneeuw

Een warming-up voordat je gaat skiën of snowboarden, dat doet eigenlijk niemand. Maar waarom niet? Als het goed is doe je ook een warming-up voordat je aan je training in de sportschool begint.

Test Yourself!

In maart kunnen groepslesdeelnemers gratis de Milon Cirkel uitproberen. Wil je weten of jouw conditie en kracht nóg beter kunnen worden? Doe dan mee!

Bekijk alle nieuwsberichten