‘Zet je brein in beweging’

In juli starten er twee 10-weekse cursusgroepen ‘Zet je brein in beweging’, volgens de Ronnie Gardiner Methode (RGM). De cursus wordt gegeven door Martin Kruizinga, RGM practitioner. Er gaat een vervolggroep en een startersgroep van start.

RGM maakt op een speelse manier gebruik van ritme, muziek, beweging, spraak, gehoor, zicht en gevoel. Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden (o.a. zien, horen, motoriek, spraak, geheugen) is het een enorm sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren.

RGM zorgt ervoor dat je hersenen geactiveerd worden, hierdoor verbetert je geheugen, concentratievermogen, oriëntatie, balans en je wordt er vrolijk van!

'Zet je brein in beweging' - sportschool Wageningen

Voor wie?

De cursus ‘Zet je brein in beweging’ is bedoeld voor alle senioren die zowel fysiek als mentaal vitaal willen blijven.

Wanneer?

  • vervolgcursus: maandag 22 juli 10.00-11.00 uur, laatste keer maandag 23 september
  • starterscursus: woensdag 24 juli 10.00-11.00 uur, laatste keer woensdag 25 september

Meedoen?

De 10-weekse cursus is gratis voor leden met een onbeperkt lidmaatschap, andere lidmaatschappen betalen € 25,-. Voor niet-leden kost de cursus € 125,-. Er is plek voor 10 deelnemers per groep. Schrijf je bij onze receptie in of vul onderstaand formulier in.

Formulier Zet je brein in beweging

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Kilo’s eraf zonder dieet

Lekker eten, lekker leven en in 8 weken 5 kilo minder wegen met de GEZOND & SLANK cursus die vanaf september 2019 van start gaat!

Zomer Workshops Power-Flow Yoga

Wil jij je vakantiegevoel en alle nieuwe energie nog wat langer vasthouden? Doe dan mee met de zomerworkshops Power-Flow Yoga. Op zaterdagochtend 24 en 31 augustus van 9.30-10.30 uur verzorgt Maartje van Lieshout deze workshops.

Najaarscursus Tai Chi

Maandag 23 september en dinsdag 24 september start een speciale najaarscursus Tai Chi van 12 lessen.

Jouw trainingsprogramma altijd en overal bij de hand

De zomer is begonnen, dat betekent vakantie! Nu wil je in je vakantie natuurlijk ook fit blijven en zoekt menig sporter een sportschool in een hotel of in een andere stad op.

Bekijk alle nieuwsberichten