Fit-o-theek: fitnessmaterialen uitleen

 


Update

Vanaf 19 mei kunnen enkel en alleen nog BOSU Balanstrainers, small balls en tubes uitgeleend worden. De XCO’s, handgewichten en barbell sets zullen wij gaan gebruiken voor onze buitenactiviteiten.

 

Het zijn vreemde tijden. Het sociale leven ligt stil en iedereen is bezig om creatieve manieren van bewegen buiten de sportschool te vinden. Naast online trainingen via ons YouTube Kanaal en Fitsnack.TV bieden wij je daarom nu de service om een selectie van onze fitnessmaterialen te lenen, de Fit-o-theek! Deze service is exclusief voor onze leden.

Wat leent de Fit-o-theek uit?

Materialen die je kunt lenen zijn een BOSU Balanstrainer, small ball en een tube.

De materialen (1 per sporter) zijn voor een maximale periode van 8 dagen te leen, zo willen we zoveel mogelijk sporters de mogelijkheid bieden om iets te lenen.

Uiteraard houden we bij de uitleen de huidige Corona regels in acht. De uitleen gaat dan ook alleen op afspraak, op werkdagen tussen 9.00 en 16.45 uur.

Wil je gebruik van maken van onze Fit-o-theek?

Download het aanvraagformulier: fit-o-theek fitnessmaterialen uitleen en mail het volledig ingevuld naar info@sportengezondheiddeplataan.nl o.v.v. Fit-o-theek.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak in volgorde van binnenkomst.

Voorwaarden Fit-o-theek:

De gebruiker dient het materiaal tijdens kantooruren op afspraak af te halen en te retourneren bij De Plataan.

Bij het niet tijdig retourneren van het materiaal zijn wij genoodzaakt € 5- per dag in rekening te brengen. Er kan maximaal 1 attribuut per persoon uitgeleend worden. Materialen kunnen voor maximaal 8 dagen aaneengesloten geleend worden.

De gebruiker is verantwoordelijk voor het materiaal. Bij schade en/of vermissing of het onbruikbaar retourneren van het materiaal wordt de nieuwwaarde in rekening gebracht.

Het materiaal dient zowel bij uitgifte als bij teruggave door de gebruiker en beheerder gecontroleerd te worden.

Sport & Gezondheid De Plataan en haar medewerkers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor kosten, letsel of andere schade welk het gevolg is van de uitleen van het materiaal, ongeacht door welke omstandigheden.

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Sport met ons mee op YouTube!

Nu het fysiek niet mogelijk is om naar de sportschool te komen, zijn we druk bezig met het online zetten van diverse groepslessen en trainingen.

Sportschool in Wageningen

Fit-o-theek: fitnessmaterialen uitleen

Naast online trainingen via ons YouTube Kanaal en Fitsnack.TV bieden wij onze leden nu de mogelijkheid om een selectie van onze fitnessmaterialen te lenen, de Fit-o-theek!

GESLOTEN T/M 20 MEI I.V.M. MAATREGELEN CORONA

GESLOTEN T/M 20 MEI I.V.M. CORONA VIRUS.

NIEUW: cursus Wheel Yoga

Binnenkort kun je met de nieuwe Yogatrend meedoen: Wheel Yoga.

Bekijk alle nieuwsberichten