GEZOND & SLANK cursus van start op 9 mei

Wil jij voor de zomer 5,5 kg kwijt? Meld je dan aan voor de GEZOND & SLANK cursus die woensdag 9 mei van start gaat. Volg de 8 voedingsbijeenkomsten en leer hoe je met lekker eten af gaat vallen! Gezond en snel afvallen is voor iedereen mogelijk. Met de juiste discipline, maar vooral met het steuntje in de rug van de coach en je medecursisten kun je al snel resultaat behalen.  GEZOND & SLANK belooft geen wonderen door middel van drankjes en shakes, maar geeft eerlijke voedingsadviezen met gezonde, lekkere recepten. Afvallen zonder jojo effect is niets anders dan het aanpassen van je levensstijl en daarvoor hoef je niet zoveel te laten.

Wil je weten of wij jou ook kunnen helpen?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdag 2 mei om 19.15 uur.

Ben je 2 mei verhinderd? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk, vrijblijvend afslankadvies. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Formulier GEZOND & SLANK

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

GEZOND & SLANK cursus van start op 9 mei

Wil jij voor de zomer 5,5 kg kwijt? Meld je dan aan voor de GEZOND & SLANK cursus die woensdag 9 mei van start gaat. Volg de 8 voedingsbijeenkomsten en leer hoe je met lekker eten af gaat vallen!

Wielrenclinics- en training

Sportcoaching Wageningen organiseert op zaterdag 28 april een wielrenclinic. Ook kun je wekelijks meedoen met wielrentraining.

Aangepaste openingstijden feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn we gesloten of gelden er aangepaste openingstijden.

TRX workshops

Voor iedereen die meer wil weten over trainen met de TRX is er op woensdag 25 april van 20.15-21.00 uur en zondag 29 april van 10.30-11.15 uur een TRX workshop.

Bekijk alle nieuwsberichten