Cursus Haptonomie

Wil jij dichter bij jezelf komen en denken en voelen weer in balans brengen? Doe dan mee met de cursus Haptonomie.

Wat is haptonomie?

Haptonomie leert je voelen dat je lichaam je een heleboel vertelt: over wat je wilt, wat goed voelt en wat niet. Als je jezelf kunt voelen en dit kenbaar kunt maken, kun je keuzes maken, relaties aangaan, grenzen bewaken, ruimte innemen en je zelfvertrouwen vergroten. Haptonomie brengt je dichter bij jezelf.

Hoe werkt haptonomie?

Bij haptonomie wordt de natuurlijke verbinding met je lijf, het voelen, hersteld. Hierdoor ontstaat vertrouwen in jezelf en de ander. Als je de signalen van je lijf kan herkennen, krijg je regie. Ben je je bewust van je gevoel en voelbaar voor de ander? Geef je je grens aan? Deze vragen en nog veel meer, staan centraal in de haptonomie.

Haptonomie! Wat kun je verwachten?

De cursus is ervaringsgericht. We werken in het hier-en-nu met ervaringsgerichte oefeningen in de ruimte. In de cursus leer je je patronen kennen, leer je contact maken met je gevoel en doe je nieuwe ervaringen op die je kan toepassen in je dagelijks leven.

Wat brengt haptonomie?

• Rust, ontspanning, lekker in je vel
• Jezelf zijn: voelen en denken in balans
• Zelfvertrouwen en vertrouwen in de ander
• Keuzes kunnen maken en grenzen aangeven
• Verbinding en verdieping in relaties
• Ruimte innemen

Schrijf je in!

Wil jij dichter bij jezelf komen? Denken en voelen weer in balans brengen? Dan is deze cursus iets voor jou! Schrijf je in bij de receptie voor de cursus.

Trainer

Ivette van der Linden is gediplomeerd haptotherapeut, trainer en coach. Zij begeleidt met veel plezier groepen en individuen.

Wanneer?

Vrijdag 13 maart, 27 maart en 10 april; 9.30 – 11.30 uur. Wees er snel bij, er zijn nog 3 plekken vrij!

Kosten

De cursus is 60 euro voor leden en 150 euro voor niet-leden.

Wil je meedoen met de cursus? Meld je dan aan bij onze receptie of bel 0317 41 41 14.

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Gratis Bodyanalyse voor groepslessers

In maart mogen alle groepslesdeelnemers een gratis Bodyanalyse doen!

Cursus Haptonomie

Wil jij dichter bij jezelf komen en denken en voelen weer in balans brengen? Doe dan mee met de cursus Haptonomie op vrijdag 13 maart start.

Cursus Vinyasa Yoga Flow

Maandag 2 maart start een 7-weekse cursus Vinyasa Yoga Flow! Vinyasa Yoga Flow is een dynamische, actieve vorm van yoga waarbij ademhaling en beweging synchroniseren.

‘Zet je brein in beweging’

In januari 2020 starten er 3 cursussen ‘Zet je brein in beweging’, twee startersgroepen en een vervolggroep. De cursus wordt gegeven door Martin Kruizenga, RGM practitioner.

Bekijk alle nieuwsberichten