Jouw trainingsprogramma altijd en overal bij de hand

De zomer is begonnen, dat betekent vakantie! Nu wil je in je vakantie natuurlijk ook fit blijven en zoekt menig sporter een sportschool in een hotel of in een andere stad op.

Als je in een ander sportcentrum aan het sporten bent, is het wel zo fijn dat je je eigen trainingsschema bij de hand hebt. Download daarvoor de MyWellness app op je smartphone. Hier komt automatisch jouw trainingsprogramma op te staan die je bij ons in de vrije fitness uitvoert. De app voorziet jou met filmpjes van de uitvoering van de oefening en  instructies die onze instructeurs er, zo nodig, voor je bij kunnen zetten.

Ben je in Nederland op vakantie heb je bovendien met jouw Plataan lidmaatschapspas automatisch toegang tot 113 verschillende sportcentra die, net als wij, aangesloten zijn bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra. Ben je in het buitenland en weet je niet wat voor faciliteiten je tot je beschikking hebt, kunnen onze instructeurs ook een speciaal zomerprogramma voor jou op maat maken.

Wil je gebruik maken van de MyWellness App, geef dit dan door aan één van de instructeurs in de fitnesszaal. Zij koppelen dan jouw mailadres met het systeem om zo een koppeling tot stand te brengen.

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Kilo’s eraf zonder dieet

Lekker eten, lekker leven en in 8 weken 5 kilo minder wegen met de GEZOND & SLANK cursus die vanaf september 2019 van start gaat!

Najaarscursus Tai Chi

Maandag 23 september en dinsdag 24 september start een speciale najaarscursus Tai Chi van 12 lessen.

Nieuwe cursus Teenage KickFit start 7 oktober

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je sterker en fitter worden? Dan is de 10-weekse cursus Teenage KickFit die op maandag 7 oktober start iets voor jou!

Blog: 5 groepslessen voor een full body workout

Bij Sport & Gezondheid De Plataan bieden we meer dan 80 groepslessen per week aan. Dankzij deze enorme keuze is er altijd wel een groepsles die je leuk vindt en waarmee je ook nog eens je doel(en) kunt bereiken. In deze blog de 5 populairste full body groepslessen.

Bekijk alle nieuwsberichten