Kilo’s eraf zonder dieet

Lekker eten, lekker leven en in 8 weken 5,5 kilo minder wegen met de GEZOND & SLANK cursus die in januari 2019 weer start!

Volg de 8 voedingsbijeenkomsten en leer hoe je met lekker en regelmatig eten af gaat vallen! Gezond afvallen is voor iedereen mogelijk. Met de juiste discipline maar vooral met het wekelijkse steuntje in de rug van de coach en je medecursisten kun je jouw gewenste resultaat behalen. GEZOND & SLANK belooft geen wonderen door middel van drankjes en shakes, maar geeft eerlijke voedingsadviezen met gezonde, lekkere recepten. Naast de wekelijkse bijeenkomst ga je zelfstandig 2 keer per week sporten op de Milon Cirkel om tot een nog beter resultaat te komen.

Wil je weten of wij jou ook kunnen helpen?

Kom dan naar één van de vrijblijvende informatiebijeenkomsten op maandag 14 januari om 19.00 uur of woensdag 16 januari om 19.30 uur. Ben je deze data verhinderd? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk, vrijblijvend afslankadvies. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Er gaan 2 cursussen van start: maandag 21 januari om 19.00 uur en woensdag 23 januari om 19.30 uur.

Formulier GEZOND & SLANK

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Kilo’s eraf zonder dieet

Lekker eten, lekker leven en in 8 weken 5 kilo minder wegen met de GEZOND & SLANK cursus die vanaf 21 januari 2019 van start gaat!

Nieuwe cursussen Tai Chi in 2019

Vanaf februari 2019 starten er nieuwe Tai Chi cursussen; 1 op maandagavond en 1 op dinsdagochtend.

Plataan Partner activiteit: workshop ‘Ontdek je kleuren’.

Begin 2019 vindt in De Plataan de unieke workshop ‘Ontdek je kleuren’ plaats. Een workshop waarin je door middel van yoga én meditatie kennis maakt met de betekenis van de chakra’s en hun kleuren. Doe jij ook mee en beken je kleur?

De Plataan en BioCheck gaan samenwerken!

Vanaf vandaag is De Plataan officieel partner van BioCheck.
BioCheck is gespecialiseerd in de re-integratie van mensen met (chronische) vermoeidheidsklachten, fibromyalgie en burn-out.

Bekijk alle nieuwsberichten