Last van je rug? Wij zoeken jou!

Heb jij last van je rug, nek, schouders, een zittend beroep of stijve spieren en gewrichten en wil je hier vanaf? Dan zij wij op zoek naar jou!

Wij bieden 30 mensen uit Wageningen en omgeving de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerd tarief te ervaren wat onze nieuwste methode tegen rugklachten en stijfheid, Five, voor ze kan doen.

Zitten is het nieuwe roken. Het gevolg van een zittend bestaan is dat de spieren worden verkort en de vitaliteit afneemt. Een grote groep mensen heeft te maken met dit probleem.

Five, voor een soepel en pijnvrij lijf

Five is een nieuw rug- en bewegingsconcept. Het bestaat uit een reeks uitgekiende oefeningen waarmee je de complete spierketens in je lichaam actief traint. Five maakt de spieren langer en gewrichten soepeler. Trainen op de Five brengt de natuurlijke beweeglijkheid terug in het lichaam en voorkomt en verlicht (lage) rugklachten. Je merkt al verschil na een paar weken!

Speciale aanbieding!

4 weken onbeperkt Five uitproberen, inclusief 3 Personal Trainingsessies op de Five, een pijnanalyse voor en na en gebruik van de Milon Cirkel voor het beste resultaat, voor slechts € 60,-.

Meld je hier aan

Vul je gegevens hieronder in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Wees er snel bij, er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!

Five 4 weken plan

Gratis proefweek aanvragen

Het is tijd om kennis te maken! Vraag nu een gratis proefweek aan zodat je kunt proeven van onze sfeer en deskundigheid om samen jouw doelen te bereiken.
Request Form gratis proefweek

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Zomerfit in 8 weken

Trakteer jezelf op een beter figuur met het Zomerfit programma. Met de Milon Cirkel en onze enthousiaste, deskundige begeleiding bereik je binnen 8 weken gegarandeerd resultaat.

Last van je rug? Wij zoeken jou!

Wij bieden 30 mensen uit Wageningen en omgeving de mogelijkheid om te ervaren wat onze nieuwste methode tegen rugklachten en stijfheid, Five, voor ze kan doen.

Wielrentraining

Sportcoaching Wageningen organiseert dit voorjaar wekelijks een wielrentraining. 

Pilates in Wageningen

Nieuw: Early Bird Pilates

Ben jij een vroege vogel die het liefst voor het werk een training doet? Maar wil je niet zwetend op je werk aankomen? Dan is de 8-weekse cursus Early Bird Pilates die op 23 mei van start gaat iets voor jou!

Bekijk alle nieuwsberichten