Cursus Outdoor Padsboxing start 6 juni

Ben je op zoek naar een lekkere (boks)training in de buitenlucht waarbij je je uithoudingsvermogen en spierkracht verbetert? Doe dan mee met de nieuwe 7-weekse cursus Outdoor Padsboxing die op donderdag 6 juni van start gaat.

Wat is Outdoor Padsboxing

Een deel van de training werk je in tweetallen, de een draagt bokshandschoenen, de anders stootpads en ga je diverse bokscombinaties oefenen. Daarnaast zal een deel van de workout bestaan uit trainingsvormen waarbij de nadruk op fysieke ontwikkeling ligt, zoals het versterken van je romp.

Wanneer is Outdoor Padsboxing

De cursus start op donderdag 6 juni en is van 19.45-20.30 uur buiten bij De Plataan, bij slecht weer wordt de training binnen gegeven. De laatste training is op donderdag 18 juli.

Meedoen?

Outdoor Padsboxing is voor leden van De Plataan met een onbeperkt lidmaatschap gratis. Andere lidmaatschappen betalen € 17,50 voor de cursus. Ben je nog geen lid dan bedragen de kosten  € 87,50.

Er kunnen 16 deelnemers meedoen.

Vul het formulier hieronder in en klik op verzenden, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Formulier Outdoor Padsboxing

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Zomerfit in 8 weken

Trakteer jezelf deze zomer op een fitter, sterker en slanker lijf met het acht weken Zomerfit programma. Je kunt je nog aanmelden tot en met 22 juli 2019!

Jouw trainingsprogramma altijd en overal bij de hand

De zomer is begonnen, dat betekent vakantie! Nu wil je in je vakantie natuurlijk ook fit blijven en zoekt menig sporter een sportschool in een hotel of in een andere stad op.

Plataan Partner activiteit: Outdoor Yoga en Meditatie

Ben jij in de zomer in Nederland? Doe dan mee met de workshop Outdoor Yoga & Meditatie, die yoga en meditatie duo en Plataan Partners, Petra Verhoef  (Personal Training Wageningen) en Petra Verhoef (Sammacentrum), organiseren.

‘Zet je brein in beweging’

In juli starten er twee 10-weekse cursusgroepen ‘Zet je brein in beweging’, volgens de Ronnie Gardiner Methode (RGM). De cursus wordt gegeven door Martin Kruizinga, RGM practitioner. Er gaat een vervolggroep en een startersgroep van start.

Bekijk alle nieuwsberichten