Cursus Outdoor Padsboxing start 6 juni

Ben je op zoek naar een lekkere (boks)training in de buitenlucht waarbij je je uithoudingsvermogen en spierkracht verbetert? Doe dan mee met de nieuwe 7-weekse cursus Outdoor Padsboxing die op donderdag 6 juni van start gaat.

Wat is Outdoor Padsboxing

Een deel van de training werk je in tweetallen, de een draagt bokshandschoenen, de anders stootpads en ga je diverse bokscombinaties oefenen. Daarnaast zal een deel van de workout bestaan uit trainingsvormen waarbij de nadruk op fysieke ontwikkeling ligt, zoals het versterken van je romp.

Wanneer is Outdoor Padsboxing

De cursus start op donderdag 6 juni en is van 19.45-20.30 uur buiten bij De Plataan, bij slecht weer wordt de training binnen gegeven. De laatste training is op donderdag 18 juli.

Meedoen?

Outdoor Padsboxing is voor leden van De Plataan met een onbeperkt lidmaatschap gratis. Andere lidmaatschappen betalen € 17,50 voor de cursus. Ben je nog geen lid dan bedragen de kosten  € 87,50.

Er kunnen 16 deelnemers meedoen.

Vul het formulier hieronder in en klik op verzenden, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Formulier Outdoor Padsboxing

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

‘Zet je brein in beweging’

In juli starten er twee 10-weekse cursusgroepen ‘Zet je brein in beweging’, volgens de Ronnie Gardiner Methode (RGM). De cursus wordt gegeven door Martin Kruizinga, RGM practitioner. Er gaat een vervolggroep en een startersgroep van start. Op woensdag 19 juni is een actieve lezing voor iedereen die meer wil weten over deze methode.

Wielrentraining

Sportcoaching Wageningen organiseert dit voorjaar weer een reeks wielrentrainingen! Sporters van De Plataan kunnen hier met korting aan deelnemen.

Cursus Outdoor Padsboxing start 6 juni

Ben je op zoek naar een lekkere training in de buitenlucht waarbij je je uithoudingsvermogen en spierkracht verbetert? Doe dan mee met de nieuwe 7-weekse cursus Outdoor Padsboxing die op donderdag 6 juni van start gaat.

Zomercursus Tai Chi

Maandag 1 juli en dinsdag 2 juli start een speciale zomercursus Tai Chi van 10 lessen.

Bekijk alle nieuwsberichten