Early Bird Pilates van start op 29 augustus

Goed nieuws voor alle vroege vogels: woensdag 29 augustus start er een nieuwe 10-weekse cursus Early Bird Pilates!

Wat is Early Bird Pilates

Early Bird Pilates is een verkorte Pilates les met Yoga invloeden en bedoelt voor iedereen die zijn of haar houding wil verbeteren, sterkere en strakkere romp- en buikspieren wil, een sterke en soepele rug en meer lichaamsbeheersing wil krijgen. De temperatuur bij Early Bird Pilates is koel, zodat je niet gaat zweten en gelijk door kunt naar je werk!

Voor wie is Early Bird Pilates

Early Bird Pilates is geschikt voor iedereen die graag vroeg opstaat. Ook met blessures kun je deelnemen, geef dit van tevoren wel bij de instructeur aan.

Wanneer is de cursus

De nieuwe 10-weekse cursus is van woensdag 29 augustus t/m woensdag 31 oktober van 8.00 – 8.45 uur in zaal 1

Meedoen?

Vul het formulier hieronder in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. De cursus gaat van start bij 10 of meer aanmeldingen.

• Leden van De Plataan mogen gratis deelnemen.
• Niet-leden die aan de 10-weekse cursus mee willen doen betalen € 120,-.

Formulier Early Bird Pilates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Kilo’s eraf zonder dieet

Lekker eten, lekker leven en in 8 weken 5 kilo minder wegen met de GEZOND & SLANK cursus die op 24 september van start gaat.

Blog: de keuze is reuze

In mijn allereerste blog schreef ik er al over; de laatste jaren zijn er in fitnessland ontzettend veel collega’s bijgekomen. Waar vroeger de fitnessmarkt gedomineerd werd door, van oorsprong, judoschoolhouders, is er tegenwoordig voor elke portemonnee, leeftijd, en doelstelling wel een aparte fitnessclub.

Inschrijven KickFit

In verband met de extreme populariteit van KickFit, is deelname aan deze les van 1 september tot de Herfstvakantie (20 oktober) uitsluitend mogelijk via inschrijving vooraf.

Pijnvrij bewegen door Five

Heb jij last van stijve of pijnlijke spieren en gewrichten en wil je hier van af? Meld je dan aan voor onze nieuwste methode voor een soepel en pijnvrij lijf en ontdek wat Five voor jou kan doen.

Bekijk alle nieuwsberichten