NIEUW: Flexchair Core Coaching

Flexchair zorgt voor een betere controle over je romp!

Om goed te kunnen presteren is voor veel vormen van sport, je werk of dagelijks leven, een goede controle over je romp erg belangrijk. Trainen op de Flexchair zorgt voor een betere aansturing en controle van je spieren. Ook voor het verbeteren van je houding, het soepeler maken van je rug en een beter bekkengevoel is Flexchair Core Coaching een heel effectieve training.

De Flexchair is een kruk met een beweeglijke zitting die in verbinding staat met een beeldscherm. Hierop volg je een beweegprogramma, dat je vanuit je bekken en romp aanstuurt. De programma’s gaan van makkelijk naar moeilijk. Hoe moeilijker, hoe beter de aansturing, stabiliteit en controle in je rompspieren. Hierdoor krijg je een betere balans, een soepelere rug en sterkere diepe buik- en rugspieren. Je zult merken dat je sportprestaties verbeteren en dat je makkelijker beweegt in het dagelijks leven.

Voor wie?NIEUW: Flexchair Core Coaching - sportschool Wageningen

Speel jij golf, tennis, voetbal, rij je paard, ski, fiets, roei of mountainbike je graag? Of heb je last van een stijve rug en een zittend beroep? Dan is Flexchair Core Coaching iets voor jou!
De Flexchair is goed te combineren met de Five, Pilates, Yoga of de Milon Cirkel. Veel ruiters gebruiken de Flexchair al om hun houding en zit te verbeteren, maar ook bij andere sporten en voor het verminderen van rugklachten heb je voordeel van een betere aansturing vanuit je core.

Starten met Flexchair?

De trainingen van 30 minuten gaan op afspraak en worden altijd onder begeleiding van een Personal Coach gedaan (Wiljan Visser, Jochem Schelfhout en Marjan van Tilburg)

Leden van De Plataan betalen voor een losse training € 25,- (6x voor € 125,-)

Niet-leden van De Plataan betalen voor een losse training € 29,50  (6x voor € 147,50)

Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Formulier Flexchair

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Sport met ons mee op YouTube!

Nu het fysiek niet mogelijk is om naar de sportschool te komen, zijn we druk bezig met het online zetten van diverse groepslessen en trainingen.

Sportschool in Wageningen

Fit-o-theek: fitnessmaterialen uitleen

Naast online trainingen via ons YouTube Kanaal en Fitsnack.TV bieden wij onze leden nu de mogelijkheid om een selectie van onze fitnessmaterialen te lenen, de Fit-o-theek!

GESLOTEN T/M 28 APRIL I.V.M. MAATREGELEN CORONA

GESLOTEN T/M 28 APRIL I.V.M. CORONA VIRUS.

NIEUW: cursus Wheel Yoga

Binnenkort kun je met de nieuwe Yogatrend meedoen: Wheel Yoga.

Bekijk alle nieuwsberichten