Nieuwe cursus Teenage KickFit start 3 december

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je sterker en fitter worden? Dan is de 10-weekse cursus Teenage KickFit iets voor jou!

Wat kun je verwachten

KickFit is een leuke en intensieve boksworkout van 45 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van staande bokszakken, bokshandschoenen en handpads. Met KickFit verbeter je je conditie, spierkracht en coördinatie. Voor KickFit heb je geen ritmegevoel nodig, er worden geen ingewikkelde pasjes op muziek uitgevoerd.

Voor wie is de cursus bestemd

Voor alle jongens en meiden van 12 t/m 17 jaar.

Waarom Teenage KickFit?

Je wordt sterker, strakker, vrolijker en krijgt een betere conditie! Daarnaast is KickFit gewoon super leuk!

Wanneer is Teenage KickFit?

De cursus van 10 lessen start op maandag 3 december 2018 van 17.00-17.45 uur in zaal 2. De laatste les is op maandag 18 februari 2019. Tijdens de Kerstvakantie is er geen les.

Meedoen met Teenage Kickfit

De cursus gaat van start bij minimaal 8 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is 16.
• Leden van De Plataan kunnen gratis deelnemen aan de cursus.
• Niet-leden die aan de cursus mee willen doen betalen € 85,- voor de hele cursus.

Wil je meedoen? Vul dan je gegevens hieronder in en klik op verzenden.

Formulier Teenage KickFit

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Herfstdip? Start dan met ons Herfstfit Arrangement!

De herfst is voor veel mensen niet het meest favoriete seizoen. De dagen worden korter, het wordt kouder en virussen liggen op de loer. Om je daartegen te wapenen hebben wij het Herfstfit Arrangement ontwikkeld: een programma waarbij je meer energie krijgt, je weerstand verhoogt en fit de herfst doorkomt.

BTW verhoging

De overheid heeft besloten met ingang van 1 januari 2019 het btw-tarief voor sporten te verhogen van 6% naar 9%. Deze maatregel betekent dat sporten per 1 januari a.s. voor jou duurder gaat worden. Wij vinden het erg jammer dat de overheid blijkbaar niet inziet dat sporten en bewegen het belangrijkste medicijn is voor onze gezondheid.

Nieuwe cursus Teenage KickFit start 3 december

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je sterker en fitter worden? Dan is de 10-weekse cursus Teenage KickFit die op maandag 10 september start iets voor jou!

NIEUW: cursus Tai Chi

Tai Chi kent diverse stromingen. In de nieuwe 10-weekse cursus laat Jolanda Hofman je kennis maken met deze verschillende stijlen, waarbij je op elk moment in de cursus kunt instromen. De cursus start maandag 5 november.

Bekijk alle nieuwsberichten