Trap Duchenne de wereld uit!

Trap Duchenne de wereld uit!
Altijd al willen spinnen op jouw favoriete nummer? Dat kan!
Doe mee aan de spinningmarathon die op 15 april 2018 wordt georganiseerd in Sportcentrum De Plataan. Daarmee steun je ook het goede doel; onderzoek naar Duchenne spierdystrofie.

Op zondag 15 april organiseert de stichting ‘Samen voor Duchenne’ in samenwerking met Sportcentrum De Plataan van 13:30 uur tot 17:30 uur een spinningmarathon met aansluitend een pastabuffet.

Spinninginstructeurs Tom Le Loux, Peter van de Pol en Frans Cobben verzorgen vier blokken van elk 45 minuten. Ze worden daarbij muzikaal ondersteund door DJ Freek van Freakevents. Tegen betaling van € 2,50 euro kun je jouw favoriete spinningnummer aanvragen.
Je kunt alle vier de blokken spinnen maar je mag ook voor 1 blok inschrijven. Het minimale sponsorbedrag is € 10,- euro per blok.

Na de spinningmarathon is er gelegenheid om gezamenlijk een drankje te drinken en kan er genoten worden van een heerlijk pastabuffet (ad € 9,50 p.p., exclusief drankjes).

De opbrengst van de spinningmarathon, het pastabuffet en de verkoop van drankjes komt volledig ten goede aan onderzoek naar Duchenne spierdystrofie. Duchenne is een progressieve spierziekte die de spieren van met name jongens aantast en verzwakt. Op den duur kunnen de spieren niet meer gebruikt worden en worden de jongens rond hun twaalfde levensjaar afhankelijk van een rolstoel. Uiteindelijk worden ook de ademhalingsspieren en de hartspier aangetast. Helaas is Duchenne nog niet te stoppen of te genezen. Er is dus heel veel geld nodig voor onderzoek. Dus doe mee en laat jezelf sponsoren voor Duchenne!

Voor de twee hoogste sponsorbedragen zijn er mooie prijzen:
1. Tegoedbon voor een gratis haarknipbeurt bij HairInc in Wageningen
2. Een Stanmen blond bier (0.75 cl) inclusief Stanmen bierglas

Meedoen?
Inschrijving kan bij de receptie van de Plataan of via www.wageningenvoorduchenne.nl

Tijd:
eerste blok 13.30 – 14.15 uur
tweede blok 14.30 – 15.15 uur
derde blok 15.30 – 16.15 uur
vierde blok 16.30 – 17.15 uur

Kosten deelname spinning: minimale sponsorbijdrage € 10,- per blok.
Ter afsluiting: pasta buffet € 9,50 p.p. (exclusief drankjes)

Samen trappen we Duchenne de wereld uit!!

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Outside Fitness vanaf vrijdag 6 april

Vanaf vrijdag 6 april kun je wekelijks meedoen met de buitentraining Outside Fitness.

Sporten in Wageningen

Blog: Wel of niet sporten met rugklachten?

Rugklachten. Veel mensen hebben er in meer of mindere mate last van. Maar moet je nou wel of niet sporten…

Start to be Fit

Denk jij erover om te gaan sporten, maar weet je niet zo goed wat bij jou past en is de drempel om naar een sportschool te gaan erg hoog? Doe dan mee met het programma Start to be Fit!

Fitness in Wageningen

Blog: Wie ben ik?

In de fitnessbranche woedt de laatste jaren een hevige concurrentiestrijd. Sinds de opkomst van prijsvechters worden de gevestigde bedrijven gedwongen positie te kiezen. Want kies je niet, dan is er grote kans dat uiteindelijk ook niemand voor jou kiest…..

Bekijk alle nieuwsberichten