Plataan Partner activiteit: Outdoor Yoga en Meditatie

Ben jij in de zomer in Nederland? Of een deel van de zomer? Doe dan mee met de workshop Outdoor Yoga & Meditatie, die yoga en meditatie duo en Plataan Partners, Petra Verhoef  (Personal Training Wageningen) en Petra Verhoef (Sammacentrum), organiseren.

Wat is Outdoor Yoga & Meditatie

Je gaat aan de slag met yoga en meditatie, op een prachtige open plek in het bos tussen Rhenen en Wageningen (op de Grebbeberg). Het eerste gedeelte van de bijeenkomst bestaat uit yoga, waarbij je je lijf ervaart en de doorstroming optimaal wordt. Daarna wordt er gemediteerd. Die combinatie is heerlijk. Door de yoga ontspant je lijf en je geest zich, waardoor het prettig wordt om vanaf daar naar meditatie te gaan. Het thema van de bijeenkomsten is: ‘Ontspan’.
Ga jij mee? Wij verheugen ons al op een mooie avond in het bos.

Meedoen?

Data: woensdag 14 augustus
Tijd: van 19.30 uur tot 21.15 uur
Locatie: Grebbeberg, Rhenen
Kosten: € 20,-
Voor wie: voor iedereen die het leuk vindt om buiten te bewegen en meditatie te doen.
Aanmelden: meld je aan door een mail te sturen naar info@petraverhoef.nl. Geef in je mail aan : je naam en mobiele telefoonnummer (zodat je bereikbaar bent)

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Zomerfit in 8 weken

Trakteer jezelf deze zomer op een fitter, sterker en slanker lijf met het acht weken Zomerfit programma. Je kunt je nog aanmelden tot en met 22 juli 2019!

Jouw trainingsprogramma altijd en overal bij de hand

De zomer is begonnen, dat betekent vakantie! Nu wil je in je vakantie natuurlijk ook fit blijven en zoekt menig sporter een sportschool in een hotel of in een andere stad op.

Plataan Partner activiteit: Outdoor Yoga en Meditatie

Ben jij in de zomer in Nederland? Doe dan mee met de workshop Outdoor Yoga & Meditatie, die yoga en meditatie duo en Plataan Partners, Petra Verhoef  (Personal Training Wageningen) en Petra Verhoef (Sammacentrum), organiseren.

‘Zet je brein in beweging’

In juli starten er twee 10-weekse cursusgroepen ‘Zet je brein in beweging’, volgens de Ronnie Gardiner Methode (RGM). De cursus wordt gegeven door Martin Kruizinga, RGM practitioner. Er gaat een vervolggroep en een startersgroep van start.

Bekijk alle nieuwsberichten