Power Winterfit Yoga

In december en januari verzorgt Maartje een viertal fijne Power-Vinyasa lessen om jezelf op te peppen tijdens de donkerste dagen van het jaar. Lessen die je opwarmen, je immuunsysteem een boost geven en waarin wat extra aandacht wordt besteed aan de wintersport (been)spieren.

Daarnaast ga je de zonnegroetseries goed oefenen zodat je die zowel thuis als tijdens je (winter)vakantie kan doen om je lijf op te warmen en je dag energiek te starten.

Power-Vinyasa Yoga maakt een combinatie van krachtige Power Yoga en dynamische Vinyasa Flows. In beide yoga vormen staat het ritme van de adem centraal. Door middel van zogenaamde vinyasa’s worden verschillende houding dynamisch aan elkaar verbonden. Hierdoor wordt de intensiteit vergroot en ontstaat een flow. Na de les voel je je heerlijk energiek en ontspannen!

Wanneer is Power Winterfit Yoga

Zaterdag 7, 14 december, 4 en 11 januari van 10.00-11.00 uur, zaal 1

Meedoen met Power Winterfit Yoga

Schrijf je dan in bij de receptie of vul onderstaand formulier in.

  • Leden met een onbeperkt lidmaatschap kunnen gratis deelnemen, overige lidmaatschappen betalen € 10,-
  • Ben je nog geen lid? Dan betaal je voor deze cursus € 50,-.
Formulier Power-Vinyasa winterfit yoga

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Milonnenjacht: win 1 jaar gratis sporten!

Van 9 t/m 31 december maakt iedereen die komt sporten kans op koffers vol dagprijzen, plus de geweldige hoofdprijs: 1 jaar gratis sporten! Er zijn in totaal 21 dagprijzen.

Power Winterfit Yoga

In december en januari verzorgt Maartje een viertal fijne Power-Vinyasa lessen om jezelf op te peppen tijdens de donkerste dagen van het jaar.

Blog: eiwitshakes

Menig fanatiek sporter is er vast wel eens mee in aanraking gekomen of heeft erover gehoord: eiwitshakes. Maar wat zijn eiwitshakes precies en heb jij ze nodig? We leggen het in deze blog aan je uit.

Indoor Cycling Endurance Training

Vanaf november verzorgt Plataan Partner Sportcoaching Wageningen een reeks Indoor Cycling Endurance Trainingen bij Sport & Gezondheid De Plataan.

Bekijk alle nieuwsberichten