Trailrunning

Plataan Partner Frans Cobben Personal Training organiseert vanaf woensdag 10 oktober Trailrunning in groepsverband.

Heerlijk rennen in een heuvelachtig terrein over smalle paadjes en natuurlijke hindernissen, zoals boomstammen, rotsen en beekjes. Trailrunning is meer dan alleen rennen. Het is gemoedelijker en relaxter en toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau.

Waar is Trailrunning

In de mooie omgeving rondom Wageningen, iedere maand op een nieuwe locatie. Neem contact op met Frans voor de actuele locatie.

Wanneer is Trailrunning

Vanaf 10 oktober, elke woensdag van 9.30-10.30 uur

Meedoen?

Stuur dan een e-mail naar franscobben@personal-trainer.nu of neem telefonisch contact met hem op via: 06 275 56 871. Kijk voor meer informatie op zijn website.

 

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Start to be FIT!

Werk in 5 weken aan een gezondere en fittere versie van jezelf voor slechts € 55,-!

Instructiecursus Nordic Walking

Op vrijdag 4 mei start er weer een instructiecursus nordic walking voor iedereen die op een dynamische manier wil leren nordic walken.

Blog: Tips voor een warming-up in de sneeuw

Een warming-up voordat je gaat skiën of snowboarden, dat doet eigenlijk niemand. Maar waarom niet? Als het goed is doe je ook een warming-up voordat je aan je training in de sportschool begint.

Test Yourself!

In maart kunnen groepslesdeelnemers gratis de Milon Cirkel uitproberen. Wil je weten of jouw conditie en kracht nóg beter kunnen worden? Doe dan mee!

Bekijk alle nieuwsberichten