Trailrunning

Plataan Partner Frans Cobben Personal Training organiseert vanaf woensdag 10 oktober Trailrunning in groepsverband.

Heerlijk rennen in een heuvelachtig terrein over smalle paadjes en natuurlijke hindernissen, zoals boomstammen, rotsen en beekjes. Trailrunning is meer dan alleen rennen. Het is gemoedelijker en relaxter en toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau.

Waar is Trailrunning

In de mooie omgeving rondom Wageningen, iedere maand op een nieuwe locatie. Neem contact op met Frans voor de actuele locatie.

Wanneer is Trailrunning

Vanaf 10 oktober, elke woensdag van 9.30-10.30 uur

Meedoen?

Stuur dan een e-mail naar franscobben@personal-trainer.nu of neem telefonisch contact met hem op via: 06 275 56 871. Kijk voor meer informatie op zijn website.

 

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Ontdek De Plataan op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari 2019

Vrijdag 11 januari van 9.00-18.00 uur en zaterdag 12 januari van 9.00-13.00 uur hebben wij Open Dagen voor iedereen die wil ontdekken hoe je lekker kan bewegen en lekker kan leven!

Word nu lid en ontvang de maand december cadeau!

Heb je goede voornemens om in 2019 te werken aan een fittere en gezondere versie van jezelf? Stel dat voornemen dan niet uit en word nu lid. Dan krijg je de maand december 2018 namelijk van ons cadeau!

Eindejaarsrooster en openingstijden feestdagen

De feestdagen komen eraan! Zoals elk jaar sluiten we het jaar feestelijk af met onze Eindejaarsworkouts. Tijdens de feestdagen gelden er aangepaste openingstijden.

Bring a friend

Laat je vrienden ook lekker bewegen! Kom in december samen sporten en je krijgt 1 maand sporten van ons cadeau!

Bekijk alle nieuwsberichten