Zomer Workshops Power-Flow Yoga

Wil jij je vakantiegevoel en alle nieuwe energie nog wat langer vasthouden? Doe dan mee met de zomerworkshops Power-Flow Yoga. Op zaterdagochtend 24 en 31 augustus van 9.30-10.30 uur verzorgt Maartje van Lieshout deze workshops.

Wat is Power-Flow Yoga

Power-flow Yoga maakt een combinatie van krachtige Power Yoga en dynamische Vinyasa Flows. In beide yoga vormen staat het ritme van de adem centraal. Door middel van zogenaamde Vinyasa’s worden verschillende houding dynamisch aan elkaar verbonden. Hierdoor wordt de intensiteit vergroot en ontstaat een flow. Na de les voel je je heerlijk energiek en ontspannen!

Voor wie is Power-Flow Yoga bestemd

De workshops zijn geschikt voor zowel mensen die nog nooit iets aan yoga hebben gedaan, als de mensen die al jaren naar Yoga lessen gaan. De eersten kunnen ontdekken of yoga wellicht wat voor hen is in aanvulling op hun kracht- en conditie training. De laatsten krijgen persoonlijke aanwijzingen om hun houdingen te verbeteren en op die manier meer uit hun andere yogalessen te halen.

Waarom Power-Flow Yoga

Yoga bevordert je algehele gezondheid. Het vergroot je flexibiliteit, versterkt je spieren, verbetert je houding, je doorbloeding, je concentratie en je slaap. Door het beoefenen van yoga voel je je energieker en meer ontspannen. Het geeft bovendien verlichting bij gewrichtsproblemen.

Wanneer zijn de zomerworkshops Power-Flow Yoga

De Power-Flow Yoga workshops zijn op zaterdagochtend 24 en 31 augustus van 9.30-10.30 uur in zaal 1.

Meedoen

De workshops zijn gratis voor onze leden. Ben je (nog) geen lid? Dan betaal je € 15,- per workshop.

Vul het formulier hieronder in en klik op verzenden.

Formulier Power-Flow Yoga zomerworkshop

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Zomerfit in 8 weken

Trakteer jezelf deze zomer op een fitter, sterker en slanker lijf met het acht weken Zomerfit programma. Je kunt je nog aanmelden tot en met 22 juli 2019!

Jouw trainingsprogramma altijd en overal bij de hand

De zomer is begonnen, dat betekent vakantie! Nu wil je in je vakantie natuurlijk ook fit blijven en zoekt menig sporter een sportschool in een hotel of in een andere stad op.

Plataan Partner activiteit: Outdoor Yoga en Meditatie

Ben jij in de zomer in Nederland? Doe dan mee met de workshop Outdoor Yoga & Meditatie, die yoga en meditatie duo en Plataan Partners, Petra Verhoef  (Personal Training Wageningen) en Petra Verhoef (Sammacentrum), organiseren.

‘Zet je brein in beweging’

In juli starten er twee 10-weekse cursusgroepen ‘Zet je brein in beweging’, volgens de Ronnie Gardiner Methode (RGM). De cursus wordt gegeven door Martin Kruizinga, RGM practitioner. Er gaat een vervolggroep en een startersgroep van start.

Bekijk alle nieuwsberichten