Zomerfit in 8 weken

Trakteer jezelf deze zomer op een fitter, sterker en slanker lijf met het acht weken Zomerfit programma.

Volg twee keer per week onze training met deskundige begeleiding voor extra spierkracht, een betere conditie en een hogere verbranding.

Wat houdt het 8 weken Zomerfit programma in

  • Intake met bodyanalyse om o.a. je gewicht, vetpercentage en spiermassa te meten
  • 2x per week een training op de Milon Cirkel onder begeleiding van onze enthousiaste, deskundige instructeurs, waarvan de eerste keer op afspraak
  • Eindevaluatie met bodyanalyse om de resultaten te meten en een vervolgadvies
  • Onbeperkt gebruik van de faciliteiten en deelname aan groepslessen
  • 8 weken voor slechts 99 euro

Ervaar het zelf!

Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Aanmelden kan tot 22 juli 2019.

Zomerfit in 8 weken

Blijf op de hoogte van het laatste Plataan nieuws...

Zomerfit in 8 weken

Trakteer jezelf deze zomer op een fitter, sterker en slanker lijf met het acht weken Zomerfit programma. Je kunt je nog aanmelden tot en met 22 juli 2019!

Jouw trainingsprogramma altijd en overal bij de hand

De zomer is begonnen, dat betekent vakantie! Nu wil je in je vakantie natuurlijk ook fit blijven en zoekt menig sporter een sportschool in een hotel of in een andere stad op.

Plataan Partner activiteit: Outdoor Yoga en Meditatie

Ben jij in de zomer in Nederland? Doe dan mee met de workshop Outdoor Yoga & Meditatie, die yoga en meditatie duo en Plataan Partners, Petra Verhoef  (Personal Training Wageningen) en Petra Verhoef (Sammacentrum), organiseren.

‘Zet je brein in beweging’

In juli starten er twee 10-weekse cursusgroepen ‘Zet je brein in beweging’, volgens de Ronnie Gardiner Methode (RGM). De cursus wordt gegeven door Martin Kruizinga, RGM practitioner. Er gaat een vervolggroep en een startersgroep van start.

Bekijk alle nieuwsberichten